Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Rólunk

Üdvözlünk a Malaverzumban!


Az ásványok, fél drága- és drágakövek jótékony hatásai ősidők óta ismertek a keleti gyógyászatban. Nemcsak a betegségek, hanem a lelki gyakorlatok hatékony segítőtársa is. Erősíthetünk vele csakrákat vagy olyan tulajdonságainkat, amelyeket kedvelünk magunkban, esetleg szeretnénk megszerezni.


De ezek a hatások akkor tudnak érvényesülni, ha a Malák eredeti, jó minőségű ásványokból készülnek, mert azok rendelkeznek a szükséges rezgéssel. Ez az energetika erősíthető is, ha a Malák szívből fűződnek.


Évekkel ezelőtt hobbiként kezdtünk el foglalkozni Malák készítésével és elkészítésükhöz a kiváló minőségű ásványok beszerzésével. Először a családnak, a barátoknak készítettünk Malákat gyakorláshoz, gyógyításhoz és erősítésekhez, valamint folyamatosan figyeltük a különböző kövek hatásait is. De ahogy egyre inkább nőtt az igény, úgy gondoltuk, hogy nemcsak hobbiként folytatjuk tovább az általunk oly szeretett és nagyra becsült Malák fűzését, ezért elkészítettük a webshopunkat.


Továbbra is törekszünk a kiváló minőségre és fontos számunkra, hogy Maláinkat elérhető áron kínáljuk.


Nálunk a Malák tiszta szívből készülnek, és törekszünk a kiváló minőségre mind a kövek beszerzésében, mind a malák végső minőségében. Nem használunk üveget vagy szintetikus köveket. Legritkább esetben használunk festett követ, csak akkor, amikor ez elkerülhetetlen, de azt fel is tüntetjük a Mala melletti információban.


Nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült valóra váltanunk az álmunkat, és veletek együtt élvezhetjük a Maláink csodálatos hatásait.


Ha esetleg olyan Malára vágysz, ami kifejezetten neked való, személyre szabott, akkor írj nekünk és szívesen elkészítjük neked!


Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!

Loading...