Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Nyári Limitált Mala- Határtalan lelki béke: Aranyfényű Obszidián-Citrom Jáde-Lávakő 21 Szemes

Új! Nyári Limitált Mala- Határtalan lelki béke: Aranyfényű Obszidián-Citrom Jáde-Lávakő 21 Szemes
 • Cikkszám: MK21117
 • Megszünteti az önértékelési problémákat, például a kisebbségi komplexust, értéktelenséget, önmarcangolást, negativitást, és eloszlatja a szeretet nélküli gondolatokat. Szeretetet, lágyságot, békességet és örömöt hoz. Rengeteg energiával és boldogsággal tölt fel. Felfrissít és nyugtat, oldja a stresszt, és segíti az energiaáramlást.


  Az Aranyfényű Obszidián növeli az intuíciót és segít aszerint élni. Elmélyíti a bölcsességet, és a tudást. Az ego mechanizmusait tárja fel, segít megszelídíteni az egót. Fejlődésre sarkall. Megszünteti az önértékelési problémákat, például a kisebbségi komplexust, értéktelenséget, önmarcangolást. Harmonizálja az energiamezőket. Védelmet nyújt. Megszünteti a negativitást, és eloszlatja a szeretet nélküli gondolatokat. Megtisztít a mentális zavaroktól és attól, ami gátolja, hogy szembe nézzünk önmagunkkal. Az Obszidián kíméletlenül szembesít énünk negatív aspektusaival, azután, ha már tudatosodtak ezek a részeink segít, hogy megoldjuk ezeket és helyreálljon a szeretetteljes állapotot. Eltávolítja a mentális stresszt és megmutatja annak okát. Feloldja az idejétmúlt viselkedésmintákat. Az Obszidián eloszlatja az érzelmi blokkokat és a traumákat, elmélyíti és megtisztítja az érzelmeket. Növeli az együttérzést és a kitartást. Újfajta motivációval tölt fel, hogy el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Az Obszidián csillapítja a vérzést továbbá  gyógyítja az ízületeket, izom görcsöket, emésztést, keringést, prosztatát.

  A Citrom  Jáde rengeteg energiával és boldogsággal tölt fel. Elmélyíti a kapcsolatot az érző lények között, segítésre motivál. Szeretetet, lágyságot, békességet és örömöt hoz.
  A Jáde a tisztaság és az  igazi nyugalom jelképe. A lelki békét mutatja, ezért keleten nagyon értékes kő. Védelmező kő, ami távol tart minden ártalmat, ellenben vonzza a barátságot és a szerencsét. A Jáde megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtat és stabilizálja az egyéniséget. Ötletekre sarkall, létrehozza a test és a gondolkodás egységét. A Jáde az álom köve is, amely elősegíti az érzelmi egyensúlyt, megszünteti a haragot. A Jáde tisztít is, segíti a kiválasztó szervek működését, és kiszűri a méreganyagokat, különösen a veséknek tesz jót. A Jáde megújítja a sejteket, műtét után segíti a regenerációt. Fokozza a termékenységet is, és segít a szülés gördülékenységében. Helyreállítja és megtartja a test sav-bázis egyensúlyát. A Jáde csakrája a szívcsakra.

  A Lávakő, ahogy a neve is mutatja, egy vulkáni eredetű kőzet. Salaktalanítja a szervezetet, és megtisztítja és regenerálja a sejteket, az azokat károsító, rákkeltő szabadgyököktől is. Ezáltal pedig erősíti az immunrendszert. A Lávakő nagyon magas ásványi anyag tartalma miatt frissít és nyugtat, oldja a stresszt, és segíti az energiaáramlást. A merev ízületeket és izmokat lazítja, hatékony a vegetatív idegrendszer betegségeire is. A Lávakő élénkíti a vérkeringést, jótékonyan hat a bőrbetegségek ellen, és elűzi az álmatlanságot. Nyugalmat ad, ezért használják a lávaköves masszázsokhoz is. Segíti a mirigyek kiválasztási folyamatait, harmonizálja a hormonproblémákat. Erősíti az önbecsülést, a kifejezőkészséget és segíti a szeretet áramoltatását. Világosságot hoz a lélekbe, azaz megtisztítja és védi azt a káros behatásoktól. A Lávakő csakrája a szív- és a gyökércsakra.

   

  Raktárkészlet információ:

 • Elérhetőség: Raktáron
 • 4 000 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Loading...