Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Nyári Limitált Mala- Feltétel nélküli szeretet: Eperkvarc-Fehér Jáde-Hegyikristály-Holdkő-Rózsaszín Aventurin 21 Szemes

Új! Nyári Limitált Mala- Feltétel nélküli szeretet: Eperkvarc-Fehér Jáde-Hegyikristály-Holdkő-Rózsaszín Aventurin 21 Szemes
 • Cikkszám: MK21116
 • Elmélyíti a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és türelmet. Általa könnyebb elengedni az elvárásokat, előítéleteket, fájó régi emlékeket. Eloszlatja a blokkokat, amik gátolják a szeretet áramlását. Folyamatosan szeretettel tölt fel minden szinten. Az érzelmek legmélyére hatol és alaposan kitisztítja a rendellenességeket.

  Az Eperkvarc segít tudatosan megélni a jelen pillanatot. Tudatosítja az álmok üzeneteit. Meditációnál mély megértést mutat, és rávilágít, hogy mi az életfeladat. Eloszlatja a blokkokat, amik gátolják a szeretet áramlását, minden élethelyzetben segít észrevenni a szeretet, harmóniát, örömöt és boldogságot. Erősíti a tiszteletet önmagunkkal kapcsoltban. Optimista szemlélettel ruház fel.  Folyamatosan szeretettel tölt fel minden szinten. Az Eperkvarc megszünteti az önkorlátozást, a hamis képzeteket, depressziót, szorongást.  Megtanítja, hogyan kell önmagunkat szeretni és megadni azt a szeretetet, amit másoktól vásunk el. Enyhíti a feszültséget és békés megoldás felé terel vitás helyzetekben. Bőséget hoz. Az Eperkvarc gyógyhatása a sejtmegújulás és regenerálás, továbbá gyógyítja szívet és a bőrt és a pajzsmirigy összes rendellenességét. Megszünteti fertőzéseket, vírusokat. Csakrája a koronacsakra és a szívcsakra.

  A Fehér Jáde a tisztaság és az  igazi nyugalom jelképe. A lelki békét mutatja, ezért keleten nagyon értékes kő. Védelmező kő, ami távol tart minden ártalmat, ellenben vonzza a barátságot és a szerencsét. A Jáde megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtat és stabilizálja az egyéniséget. Ötletekre sarkall, létrehozza a test és a gondolkodás egységét. A Jáde az álom köve is, amely elősegíti az az érzelmi egyensúlyt, megszünteti a haragot. A Jáde tisztít is, segíti a kiválasztó szervek működését, és kiszűri a méreganyagokat, különösen a veséknek tesz jót. A Jáde megújítja a sejteket, műtét után segíti a regenerációt. Fokozza a termékenységet is, és segít a szülés gördülékenységében. Helyreállítja és megtartja a test sav-bázis egyensúlyát. Mindezek mellett a fehér jáde megszünteti a zavarokat, segít a döntéshozatalban, valamint a leghasznosabb útra tereli az energiát. A Jáde csakrája a szívcsakra és a koronacsakra.

  A Holdkő az új kezdet köve. A neve is jelzi, erősen kötődik a Holdhoz és a megérzéshez. Ahogyan a Hold, ez a kő is visszatükröz, és arra emlékeztet bennünket, hogy miként a hold is dagad és fogy, ugyanúgy minden a változás körforgásának a része. Hatása legerőteljesebben az érzelmek lecsillapításában érvényesül.
  Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést és az empátiát, fejleszti a megérzést és tisztánlátást. A Holdkő csillapítja a felindulást, amelyet helyzetek vagy érzelmi okok váltanak ki. Tele van befogadó, passzív, női energiával. Kiegyensúlyozza a férfi női energiákat, és segít azoknak a férfiaknak, akik kapcsolatba akarnak kerülni személyiségük női oldalával. Kitűnő ellenszere a szélsőségesen macsó férfiaknak és a túlságosan agresszív nőknek. Megnyitja a tudatot a váratlan impulzusokra, valamint képessé tesz arra, hogy lehetetlen helyzetekben is feltaláljuk magunkat.
  A Holdkő megszünteti az érzelmi bizonytalanságot, stabilizálja az érzelmi ingereket. Fejleszti az érzelmi intelligenciát. A régi érzelmi mintákat segít felülírni.
  Az érzelmek legmélyére hatol és alaposan kitisztítja a rendellenességeket.
  A holdkő erőteljesen befolyásolja a menstruációs ciklust, és enyhíti a menstruációval összefüggő rendellenességeket és feszültséget. Kapcsolatban áll a tobozmiriggyel, kiegyensúlyozza a hormonrendszert, a testfolyadékok áramlását, és ráhangol a bioritmus órájára. Hasznos sokkos esetekben. Segít lenyugtatni a hiperaktivitást akár még gyerekeknél is. Jó hatással van az emésztésre. A Holdkő enyhíti a bőr, a haj, a szem, a máj és a hasnyálmirigy elváltozással járó betegségeit.  Fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra kiváló ásvány. Álmatlanság ellen használják, és holdkórosság megelőzésére is.  Méregtelenít.

  A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiaerősítő kristályok közé tartozik. Elnyeli, tárolja és szabályozza az energiákat, éppen ezért kitűnő a blokkoldáshoz is. Megkétszerezi a biomágneses mezőket. Ez az ásvány mindig annak az energiának a rezgésszintjén hat, amely nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz vagy a spirituális fejlődéshez. A Hegyikristály tisztítja és a lehető legtökéletesebb állapotba hozza az energiákat. Harmonizálja a testet és a lelket, a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal, tudatosabban tudunk általa élni. Átlátszósága megtévesztő lehet, tartalmazza az összes színt, a létezés minden szintjén hat. Ez az ásvány el tudja távolítani a negatív karmikus magokat, és ráhangol a spirituális célokra. Meditációban kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segít összpontosítani. Megerősíti a stabilitást és a nyugalmat.  Erőt ad a változáshoz. Bőséget biztosít. A hegyikristály úgynevezett mestergyógyító, azaz bármilyen betegségre hasznosítható. Erősíti az immunrendszert és egészségessé teszi a szervezetet. Összehangolja a két agyfélteket, erősíti az idegeket. Méregteleníti a mirigyeket, csillapítja a fájdalmakat, rosszullétet, görcsöket. Jó égésre és sebgyógyításra is. Összehangolja az összes csakrát. Csakrája a koronacsakra.

  A Rózsaszín Aventurin a szeretet köve. Elmélyíti a feltétel nélküli szeretetet, elfogadást és türelmet az érző lények között. Érzelmileg regenerál, gyógyulást biztosít. A megbocsátást, feldolgozást erősíti. Segít tiszta lapot adni a nehéz kapcsolatokban. A rózsaszín Aventurin segít rendezni a fájdalmakat, megnyugvást és megbocsátást hoz.  Minden szinten nyugtat és harmonizál. A tudatot békével és tisztasággal tölti fel.
  Gyógyítja a szívet, a bőrt, jó hatással van a mellkas szerveire, a tüdőre.


  Raktárkészlet információ:

 • Elérhetőség: Raktáron
 • 5 800 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Loading...