Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Nyári Limitált Mala- Tiszta tudat és érzelmek: Fehér Jáde-Hegyikristály-Rózsakvarc 21 Szemes

Új! Előrendelhető Nyári Limitált Mala- Tiszta tudat és érzelmek: Fehér Jáde-Hegyikristály-Rózsakvarc 21 Szemes
 • Cikkszám: MK21115
 • Megerősíti a stabilitást, tisztaságot és a nyugalmat. Erőt ad a változáshoz. Bőséget biztosít. Harmonizálja a testet és a lelket. Megszabadít a negatív gondolatoktól. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet, erősíti az önszeretetet.

  A Fehér Jáde a tisztaság és az  igazi nyugalom jelképe. A lelki békét mutatja, ezért keleten nagyon értékes kő. Védelmező kő, ami távol tart minden ártalmat, ellenben vonzza a barátságot és a szerencsét. A Jáde megszabadít a negatív gondolatoktól, nyugtat és stabilizálja az egyéniséget. Ötletekre sarkall, létrehozza a test és a gondolkodás egységét. A Jáde az álom köve is, amely elősegíti az az érzelmi egyensúlyt, megszünteti a haragot. A Jáde tisztít is, segíti a kiválasztó szervek működését, és kiszűri a méreganyagokat, különösen a veséknek tesz jót. A Jáde megújítja a sejteket, műtét után segíti a regenerációt. Fokozza a termékenységet is, és segít a szülés gördülékenységében. Helyreállítja és megtartja a test sav-bázis egyensúlyát. Mindezek mellett a fehér jáde megszünteti a zavarokat, segít a döntéshozatalban, valamint a leghasznosabb útra tereli az energiát. A Jáde csakrája a szívcsakra és a koronacsakra.

  A Hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiaerősítő kristályok közé tartozik. Elnyeli, tárolja és szabályozza az energiákat, éppen ezért kitűnő a blokkoldáshoz is. Megkétszerezi a biomágneses mezőket. Ez az ásvány mindig annak az energiának a rezgésszintjén hat, amely nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz vagy a spirituális fejlődéshez. A Hegyikristály tisztítja és a lehető legtökéletesebb állapotba hozza az energiákat. Harmonizálja a testet és a lelket, a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal, tudatosabban tudunk általa élni. Átlátszósága megtévesztő lehet, tartalmazza az összes színt, a létezés minden szintjén hat. Ez az ásvány el tudja távolítani a negatív karmikus magokat, és ráhangol a spirituális célokra. Meditációban kiszűri a zavaró tényezőket. Felszabadítja az emlékeket és segít összpontosítani. Megerősíti a stabilitást és a nyugalmat.  Erőt ad a változáshoz. Bőséget biztosít. A hegyikristály úgynevezett mestergyógyító, azaz bármilyen betegségre hasznosítható. Erősíti az immunrendszert és egészségessé teszi a szervezetet. Összehangolja a két agyfélteket, erősíti az idegeket. Méregteleníti a mirigyeket, csillapítja a fájdalmakat, rosszullétet, görcsöket. Jó égésre és sebgyógyításra is. Összehangolja az összes csakrát. Csakrája a koronacsakra.

  A Rózsakvarc a végtelen béke és a feltétel nélküli szeretet köve. Kifejezetten a szív és a szívcsakra ásványa. Minden szinten nyitja és tisztítja a szívet, önszeretetet is biztosít. A rózsakvarc nyugtat és reményt ad, ezért kifejezetten ajánlott traumák és krízishelyzetek esetén. A szerelem köve is, igazi romantikus, harmonikus kapcsolatot biztosít vagy szerelmet vonz be. Figyeljünk arra, hogy néha olyan gyorsan hozza a szerelmet, hogy ametiszttel kell párosítani, ami kissé lassítja az eseményeket körülöttünk. A Rózsakvarc eltéríti a negatív energiákat és szeretetteljességet hoz a helyére. Emlékeztet a céljainkra, és fejleszti a szépérzéket. Az egyik legnemesebb gyógyító ásvány, megszabadít a ki nem mondott érzésektől, fájdalmaktól, átalakítja azokat az érzelmi kapcsolatokat, amik már nem szolgálják az érdekeinket. A Rózsakvarc megnyitja az érzéketlenek számára a szeretet felé vezető utat, segíti annak befogadását is. Enyhíti a szerelmi bánatot. Általa megbocsátunk magunknak és önszeretetre tanít. Erősíti a szívet és a keringési rendszert, méregteleníti a testfolyadékokat. A Rózsakvarc a mellkas és a tüdő betegségeire is hatékony. Jót tesz a veséknek és fokozza a termékenységet. Enyhíti a szédülést is. A Rózsakvarc csakrája a szívcsakra.

  Raktárkészlet információ:

 • Elérhetőség: Raktáron
 • 4 500 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Loading...