Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Kék Achát Mala 21 szemes

Kék Achát Mala 21 szemes
 • Cikkszám: MK2105
 • A Kék Achát ásványból készült Mala aktiválja a torokcsakrát és a koronacsakrát. Szembesít önmagunk hazugságaival. Megmutatja milyen tükröt kapunk a külvilág által. Tudatosságra késztet. A kék Achát segít a dolgok mögött rejlő igazság feltárásában. Jó iránymutató, változásra ösztönöz. Megmutatja mekkora erőnk van változtatni a saját életünkön. Szembesít a tudatunk és érzelmeink tartalmával és ezáltal megmutatja minek adunk energiát, mit miért vonzunk az életembe. A kék achát segít visszanyerni a teljes önbizalmat. Gyógyítja a torokkal kapcsolatos összes rendellenességet.
  Az Achátok érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását. Az Achát mindemellett stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiákat. Tisztító hatása fizikai és érzelmi szinten erőteljes. A szívre helyezve jótékonyan hat az érzelmi rendellenességekre, amelyek gátolják a szeretet elfogadását. Hasra téve pedig serkenti az emésztést és enyhíti a gyomorhurutot. Az Achát gyógyítja a szemet, a gyomrot és a méhet, tisztítja a nyirokrendszert és a hasnyálmirigyet, erősíti a hajszálereket, orvosolja a bőrbetegségeket.

   

  Raktárkészlet információ:

 • Elérhetőség: Raktáron
 • 4 700 Ft
 • Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák!
Loading...